Cserkészcsapatunk megalakulása óta több generáció nőtt fel, hiszen a csapat is már felnőttkorba lépett – 2010-ben 18 éves lett. Az évek során számos őrsünk működött, sok lelkes cserkésszel és őrsvezetővel.

A csapatunk története során működött őrsök – időrendben: Turul, Kuvasz, Ibolya, Harmat, Teknős, Dió, Csillag, Tücsök, Ülőbagoly, Szamóca, Kabóca, Mókus, Tatu, Galagonya, Micimackó, Ürge, Delfin.

Katica

Csapatunk legkisebb lány őrse, amely 2015 őszén alakult, őrsvezetőjük Tóth Erika vezetésével. A lányok nagyon élvezik az őrsi gyűléseket, rengeteget játszanak, és mindig vidámak. Hamarosan fénykép is készül róluk.

 

Kövirigó

A Kövirigó őrs 2014. őszén alakult (Jázmin néven) Udvarnokiban, Spisák (Nagy) Andrea vezetésével, a Szent István Egyházi iskola kisdiákjaiból. Lelkesedésük azóta is határtalan, széles mosollyal gyűlnek össze hetente az őrsi foglalkozásokon, és vesznek részt minden csapatrendezvényen.

 

Jávorszarvas

A legifjabb fiú őrs 2014. őszén alakult Szpisák Zsuzsanna vezetésével. A kis csapat nagyon hamar összeszokott, és egy igazán mozgalmas és kalandokban teli első évet tudhatnak maguk mögött. A 2015/2016-os cserkészévtől Zborai Beáta lett az őrs vezetője.

 

Szalamandra

2013. őszén alakult a lelkes fiúkból álló őrs Zborai Beáta vezetésével. A fiúkat fürge lábuk és csillapíthatatlan kalandvágyuk jellemzi. Már számos portya, tanyázás és kiscserkész tábor van a hátuk mögött. Izgatottan állnak elébe a következö évnek, immár Kišš Tamás őrsvezetővel az élükön.

 

Kardhal

2012. októberében alakult Bartók Katalin (ŐV) vezetésével, Szabó Zoltán segédőrsvezetővel. Az őrs első tábora a 2013-as kiscserkész tábor volt július 8-12.között Jászón.

A 2013/14-es cserkészévet új őrsvezetővel kezdték, Köböl Tamás személyében, és két fiúval is bővült a csapat. 2014/2015-ben Szalontay Zita is besegített a jókedvű őrs vezetésébe. Az őrs nagyon ügyesen vette a probákat az év folyamán, majd tett kiscserkész igéretet, amit egy finom tortával jól meg is ünnepelt.

Idén Szalontay Eszter állt a kis csapat élére, akik szakadatlan lelkesedéssel várják, milyen kalandokat tartogat számukra a következő év.

Delfin

2002-2007 között, őrsvezető: Nagy Andrea

Ürge

2002-2008 között, őrsvezető: Szanyi Imre
Az indításban segítette: Hiblár György, Balta Zsolt

Micimackó

2000-2005 között, őrsvezető: Takács Gabriella
A megalakuláskor fiúkkal is indult, Hiblár György őrsvezetővel, akik Ürge őrsként váltak ki.

Tatu

1998-2007 között, őrsvezető: Hiblár László
Az indításban segítette: Pekárovics Péter

Mókus

1998-2007 között, őrsvezető: Szpisák Adriána, Zborai Andrea
Az indításban segítette: Szanyi Zsuzsanna