Cserkészcsapatunk megalakulása óta több generáció nőtt fel, hiszen a csapat is már felnőttkorba lépett – 2010-ben 18 éves lett. Az évek során számos őrsünk működött, sok lelkes cserkésszel és őrsvezetővel.

A csapatunk története során működött őrsök – időrendben: Turul, Kuvasz, Ibolya, Harmat, Teknős, Dió, Csillag, Tücsök, Ülőbagoly, Szamóca, Kabóca, Mókus, Tatu, Galagonya, Micimackó, Ürge, Delfin.

Panda

A 2019/2020-as cserkészév elején alakult Nyíri Benedek őrsvezető és Kocsis Martina segérdőrsvezető vezetésével. 2021 ősze óta Nyíri Benedek őrsvezetőhöz Viszlay Boglárka csatlakozott segédőrsvezetőként.

 

Méhecske

2017 őszén alakult Spisák (Nagy) Andrea vezetésével a Szent István Egyházi Alapiskola diákjaiból. A Méhecskék 2019-ben csatlakoztak a Bagoly őrshöz.

Orka

2017 őszén alakult a Kövirigó őrs fiú tagjaiból, valamint a Jávorszarvas őrs tagjaiból. Meglakulásukkor az őrsvezetőjük Vojakovič Tibor, majd később Szalontay Ábel vette át az őrsöt Hók Kristóf segítségével. A 2019/2020-as cserkészév kezdetén csatlakoztak hozzájuk a Tücsök őrs tagjai is.

Flamingó

2017 őszén alakult a Kövirigó őrs lány tagjaiból, valamint a Napraforgó őrs tagjaiból. Őrsvezetőjük Spisák (Nagy) Andrea.

Napraforgó

2016-ban alakult a Pacsirta őrs tagjaiból, valamint a Kardhal őrs leány tagjaiból Szalontay Eszter vezetésével.

Bagoly

2017-ben alakult Kocsis Tamás és Nyíri Benedek vezetésével. 2018-ban az őrsvezetők mellé érkezett Viszlay Eszter, segédőrsvezető. 2020 őszétől Viszlay Eszter és Kocsis Tamás vezeti az őrsöt.

Katica

Csapatunk legkisebb lány őrse, amely 2015 őszén alakult, őrsvezetőjük Tóth Erika vezetésével. A lányok nagyon élvezik az őrsi gyűléseket, rengeteget játszanak, és mindig vidámak. Hamarosan fénykép is készül róluk.

 

Kövirigó

A Kövirigó őrs 2014. őszén alakult (Jázmin néven) Udvarnokiban, Spisák (Nagy) Andrea vezetésével, a Szent István Egyházi iskola kisdiákjaiból. Lelkesedésük azóta is határtalan, széles mosollyal gyűlnek össze hetente az őrsi foglalkozásokon, és vesznek részt minden csapatrendezvényen.

 

Jávorszarvas

A legifjabb fiú őrs 2014. őszén alakult Szpisák Zsuzsanna vezetésével. A kis csapat nagyon hamar összeszokott, és egy igazán mozgalmas és kalandokban teli első évet tudhatnak maguk mögött. A 2015/2016-os cserkészévtől Zborai Beáta lett az őrs vezetője.

 

Szalamandra

2013. őszén alakult a lelkes fiúkból álló őrs Zborai Beáta vezetésével. A fiúkat fürge lábuk és csillapíthatatlan kalandvágyuk jellemzi. Már számos portya, tanyázás és kiscserkész tábor van a hátuk mögött. Izgatottan állnak elébe a következö évnek, immár Kišš Tamás őrsvezetővel az élükön.